STAY IN TOUCH

Be the first to receive our latest newsletters, updates and invitations to events.


Please submit email to unsubscribe.

Aedas Interiors was commissioned to refurbish the hotel atrium restaurant, with the intent to create a refreshing new experience for guests. Based on the client’s sculpture, which sits as an integrated sculptural element within the restaurant, Aedas Interiors looked at creating a merger of the outside within, integration of the bar, and to help divide the current dining floor area creating a more intimate dining experience for guests. Dining flexibility was maximized via our bespoke standalone service stations and banquette seating, which act as partitions that help divide the immense dining area to creating private niches and the ability to separate areas for private events.

English
Feature Project (tick if this is a featured project): 
Project Status (Required for project creation): 
Services (Required for project creation) : 
Location (Required for project creation): 
Thumbnail (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Location Text (Required for project creation) : 
Singapore
Hover Image (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Background Image (Required for project creation)(Landscape Image size 2052x1410) (Portrait Image Size 675x900): 
Completion Year (Required for Project Creation) if applicable: 
2017
Url Alias: 
rise-restaurant-marina-bay-sands
Project Info (Required for project creation): 
Label En: 
Completion Year
Label Sc: 
竣工年份
Value En: 
2017
Value Sc: 
2017
Label En: 
Gross Area of the Entire Development
Label Sc: 
建筑面积
Value En: 
1,290 sq m
Value Sc: 
1,290 平方米
Label En: 
Director
Label Sc: 
董事
Value En: 
Greg Farrell
Value Sc: 
费基利
Location Text Sort: 
Singapore
Awards (Required for project creation) (if applicable) : 
Description: 
Shortlisted, Bar or Restaurant
Title: 
2018 FX International Interior Design Awards
Feature Project What we do: 
Feature Project Discipline: 
Hero Banner Style: 
Landscape
Non Top 100: 
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
RISE Restaurant, Marina Bay Sands
Singapore
Completion Year
2017
Gross Area of the Entire Development
1,290 sq m
Director
Greg Farrell

Aedas Interiors was commissioned to refurbish the hotel atrium restaurant, with the intent to create a refreshing new experience for guests. Based on the client’s sculpture, which sits as an integrated sculptural element within the restaurant, Aedas Interiors looked at creating a merger of the outside within, integration of the bar, and to help divide the current dining floor area creating a more intimate dining experience for guests. Dining flexibility was maximized via our bespoke standalone service stations and banquette seating, which act as partitions that help divide the immense dining area to creating private niches and the ability to separate areas for private events.

Winning Awards
2018
Shortlisted, Bar or Restaurant
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Next Project
RISE Restaurant, Marina Bay Sands
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
View Our Projects