English

To satisfy Proctor & Gambles (P&G) functional requirements and the desire for a collaborative environment, a series of enclosed conference, meeting, huddle, phone rooms and visitor touchdown spaces were provided on each floor. The design introduced a series of vibrant colours to meet P&G’s requirements for an energised and stimulating environment. A theme of circles and subtle curves was developed throughout the design, reinforcing P&G’s brand and the moon phase graphic.

Feature Project (tick if this is a featured project): 
Project Status (Required for project creation): 
Services (Required for project creation) : 
Location (Required for project creation): 
Thumbnail (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Location Text (Required for project creation) : 
Guangzhou / PRC
Hover Image (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Background Image (Required for project creation)(Image size 2052x1410) : 
Completion Year (Required for Project Creation) if applicable: 
2004
Url Alias: 
procter-and-gamble-office
Project Info (Required for project creation): 
Label En: 
Completion year
Label Sc: 
竣工年份
Value En: 
2004
Value Sc: 
2004
Label En: 
Gross area of the entire development
Label Sc: 
建筑面积
Value En: 
12,000 sq m
Value Sc: 
12,000 平方米
Label En: 
Director
Label Sc: 
董事
Value En: 
Logan MacWatt
Value Sc: 
麦伟德
Location Text Sort: 
Guangzhou / PRC
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Procter & Gamble Office
Guangzhou / PRC
Completion year
2004
Gross area of the entire development
12,000 sq m
Director
Logan MacWatt

To satisfy Proctor & Gambles (P&G) functional requirements and the desire for a collaborative environment, a series of enclosed conference, meeting, huddle, phone rooms and visitor touchdown spaces were provided on each floor. The design introduced a series of vibrant colours to meet P&G’s requirements for an energised and stimulating environment. A theme of circles and subtle curves was developed throughout the design, reinforcing P&G’s brand and the moon phase graphic.

What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Next Project
Procter & Gamble Office
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
View Our Projects