保持联系

第一时间收到Aedas的最新消息及活动邀请


请输入邮箱地址取消订阅

Aedas Interiors重新设计了酒店大堂餐厅,为客人提供耳目一新的就餐体验。利用客户原有的、与餐厅融为一体的雕塑元素,Aedas Interiors着眼于打造内外融合、一体化的酒吧,并划分现有就餐区,为客人营造更加私密的就餐体验。特别定制的独立服务台和个性座椅,确保了餐饮供应的最大灵活性,并充当隔离物,将巨大的用餐空间划分成私密空间,为各种私人活动提供独立区域。

Chinese, Simplified
Feature Project (tick if this is a featured project): 
Project Status (Required for project creation): 
Services (Required for project creation) : 
Location (Required for project creation): 
Thumbnail (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Location Text (Required for project creation) : 
新加坡
Hover Image (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Background Image (Required for project creation)(Landscape Image size 2052x1410) (Portrait Image Size 675x900): 
Completion Year (Required for Project Creation) if applicable: 
2017
Url Alias: 
rise-restaurant-marina-bay-sands
Project Info (Required for project creation): 
Label En: 
Completion Year
Label Sc: 
竣工年份
Value En: 
2017
Value Sc: 
2017
Label En: 
Gross Area of the Entire Development
Label Sc: 
建筑面积
Value En: 
1,290 sq m
Value Sc: 
1,290 平方米
Label En: 
Director
Label Sc: 
董事
Value En: 
Greg Farrell
Value Sc: 
费基利
Location Text Sort: 
新加坡
Awards (Required for project creation) (if applicable) : 
Title Sc: 
2018年FX國際室內設計大獎
Description Sc: 
酒吧或餐厅入围
Feature Project What we do: 
Feature Project Discipline: 
Hero Banner Style: 
Landscape
Non Top 100: 
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
滨海湾金沙酒店RISE餐厅
新加坡
竣工年份
2017
建筑面积
1,290 平方米
董事
费基利

Aedas Interiors重新设计了酒店大堂餐厅,为客人提供耳目一新的就餐体验。利用客户原有的、与餐厅融为一体的雕塑元素,Aedas Interiors着眼于打造内外融合、一体化的酒吧,并划分现有就餐区,为客人营造更加私密的就餐体验。特别定制的独立服务台和个性座椅,确保了餐饮供应的最大灵活性,并充当隔离物,将巨大的用餐空间划分成私密空间,为各种私人活动提供独立区域。

胜出并提名奖项
2018
酒吧或餐厅入围
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
下一个项目
滨海湾金沙酒店RISE餐厅
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
全部项目