STAY IN TOUCH

Be the first to receive our latest newsletters, updates and invitations to events.


Please submit email to unsubscribe.

Aedas has completed the interior design of the new Aedas Singapore Office. The redesign of the office aims to create a live-work environment that endorses greater peer collaboration while also cultivating an inviting atmosphere. Having grown from a small-scale office, the Singapore office has expanded its operations and is now covering design projects in all Southeast Asian countries. The growth in Aedas Singapore’s design portfolio is the catalyst for the new office space – calling for a sleek and contemporary space that is able to accommodate over 300 employees while also promoting creativity.

English
Feature Project (tick if this is a featured project): 
Project Status (Required for project creation): 
Services (Required for project creation) : 
Location (Required for project creation): 
Thumbnail (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Location Text (Required for project creation) : 
Singapore
Hover Image (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Background Image (Required for project creation)(Landscape Image size 2052x1410) (Portrait Image Size 675x900): 
Completion Year (Required for Project Creation) if applicable: 
2019
Url Alias: 
aedas-singapore-office-
Project Info (Required for project creation): 
Label En: 
Completion year
Label Sc: 
竣工年份
Value En: 
2019
Value Sc: 
2019
Label En: 
Gross area of the entire development
Label Sc: 
建筑面积
Value En: 
2,230 sq m
Value Sc: 
2,230 平方米
Label En: 
Director
Label Sc: 
董事
Value En: 
Steven Shaw
Value Sc: 
Steven Shaw
Location Text Sort: 
Singapore
Awards (Required for project creation) (if applicable) : 
Feature Project What we do: 
Feature Project Discipline: 
Hero Banner Style: 
Landscape
Non Top 100: 
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Aedas Singapore Office
Singapore
Completion year
2019
Gross area of the entire development
2,230 sq m
Director
Steven Shaw

Aedas has completed the interior design of the new Aedas Singapore Office. The redesign of the office aims to create a live-work environment that endorses greater peer collaboration while also cultivating an inviting atmosphere. Having grown from a small-scale office, the Singapore office has expanded its operations and is now covering design projects in all Southeast Asian countries. The growth in Aedas Singapore’s design portfolio is the catalyst for the new office space – calling for a sleek and contemporary space that is able to accommodate over 300 employees while also promoting creativity.

What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Next Project
Aedas Singapore Office
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
View Our Projects