STAY IN TOUCH

Be the first to receive our latest newsletters, updates and invitations to events.


Please submit email to unsubscribe.

Aedas have led the preparation of a masterplan and concept architecture and landscape for large new integrated resort and leisure destination, located in Cairns, Australia.The site is located in an ecologically sensitive area, forming a natural flood plain and retention basin, all set in a pristine estuarine habitat. Built around a man made lagoon, care has been taken to create a natural habitat whilst also forming an attractive setting to the development. From the two main boulevards, a entry plaza and water feature will greet visitors, which opened up a themed world of lush tropical pools, terraces and event spaces, offering a safe and protect environment for visitors to relax and play.

English
Feature Project (tick if this is a featured project): 
Project Status (Required for project creation): 
Services (Required for project creation) : 
Location (Required for project creation): 
Thumbnail (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Location Text (Required for project creation) : 
Cairns / Australia
Hover Image (Required for project creation) (Image size 450 x 365): 
Background Image (Required for project creation)(Landscape Image size 2052x1410) (Portrait Image Size 675x900): 
Url Alias: 
aquis-great-barrier-reef-resort
Project Info (Required for project creation): 
Label En: 
Director
Label Sc: 
董事
Value En: 
Matthew Torlesse
Value Sc: 
唐泰伦
Location Text Sort: 
Cairns / Australia
Awards (Required for project creation) (if applicable) : 
Feature Project What we do: 
Feature Project Discipline: 
Hero Banner Style: 
Landscape
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Aquis Great Barrier Reef Resort
Cairns / Australia
Director
Matthew Torlesse

Aedas have led the preparation of a masterplan and concept architecture and landscape for large new integrated resort and leisure destination, located in Cairns, Australia.

The site is located in an ecologically sensitive area, forming a natural flood plain and retention basin, all set in a pristine estuarine habitat. Built around a man made lagoon, care has been taken to create a natural habitat whilst also forming an attractive setting to the development. From the two main boulevards, a entry plaza and water feature will greet visitors, which opened up a themed world of lush tropical pools, terraces and event spaces, offering a safe and protect environment for visitors to relax and play.

What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
Next Project
Aquis Great Barrier Reef Resort
What we do / Architecture / Mixed use / Xihongmen Mixed-use Development, Da Xing District
View Our Projects